Kyuyoung Shipper Indo

k y u y o u n g k i n g d o m ♥


147 Comments

Uri Household (Part 1)

Title : Uri Household (Part 1)

Cast :

  • Choi Sooyoung
  • Cho Kyuhyun

Other Cast :

  • Choi Sulli
  • Hwang Tiffany
  • Etc

Rating : G

Genre : Married Life, Romance

Author : @ayazahra_

Note :

Annyeonghaseyo. Nyobain genre married life, yah semoga sesuai ya.

Mian kalau ada kesalahan dalam ff ini ya? Idenya murni dari otak aku. Mian kalau ada kesamaan dalam hal apapun di ff ini.

Happy reading!

Continue reading


98 Comments

[Twoshot] My Girl is PLAYGIRL (Part 2/END)

Title : My Girl is PLAYGIRL (Part 2/END)

Author : Kihyun Cho

Genre : Romance, friendship, complicated, little bit comedy

Lenght : Twoshot

Rating : PG 20

Cast :

  • Choi Sooyoung
  • Cho Kyuhyun

Supporting cast :

  • KyuLine (Changmin DBSK, Jonghyun CN BLUE, Minho SHINee)
  • EunSiHae (Eunhyuk, Siwon, Donghae)
  • Jessica Jung

Note :

Maaf kalau ada typo dll ..
Happy reading ^^

Continue reading


63 Comments

[SongFic] When You Love Someone

When You Love Someone

presented by nrfaa

biased true story from someone with Choi Sooyoung and Cho Kyuhyun as main cast. Xiu Luhan and Kwon Yuri as support cast.

Genre : School-life, Friendship, Angst -maybe- || Rating : Teen || Length : Songfic

[Note] Annyeong.. nrfa balik lagi bawa ff, ff kali ini nrfa ambil dari kisah nyata seseorang temen, setiap scene nya enggak ada yang nrfa rubah dari aslinya cuma endingnya doang yang nrfa karang, soalnya di kehidupan nyata juga belum sampe ending hahaha. Semua karakter disini nrfa sesuaiin sama karakter kisah nyata, kecuali karakter Yuri disini multi karakter karena dia meranin banyak orang. Tentang Luhan, dia meranin cowok sok ganteng yang selalu dzikiran lewat tweet dan juga blog, hahaha. FF ini juga terinspirasi dari lagu When You Love Someone-nya Endah n Rhesa. Jadi pas baca lagu ini, tolong pasang lagu itu jadi backsoundnya, dan berhubung ini bakalan panjang, kasih mode repeat buat lagu itu hahaha.

Happy reading ajalah pokoknya, mian kalo banyak typo bertebaran, padahal typonya udah banyak dipungutin loh /abaikan/

S T O R Y B E G I N…

Continue reading


82 Comments

[Oneshot] Morning in Holiday

Title : Morning In Holiday

Author : Soo Ae (@Sung_SooAe)

Cast : Cho Kyuhyun , Choi Sooyoung

Genre : Romance , Family , humor(?)

Leght : Oneshot

Rating : PG-15

Note : Annyeong masih inget sama author (kg) hah lupakan,, sebenernya ini agk kg pd di post di KSI tapi tmn author terus ngotot harus dikirim.. –“  mungkin ada yang pernah baca di wordpress pribadi author, dan yah sekali lagi author minta maaf jika nyeleneh dan warning!! TYPHO berserakan –‘

Continue reading


62 Comments

Crazy (Part 3)

Title : Crazy (Part 3)

Cast:

  • Choi sooyoung
  • Cho kyuhyun
  • Kriss exo-M
  • Lee donghae
  • Jung Jessica

Genre : Romance, Sad

Rating : PG 16+

Author : kyuanzainn

Note :

Anyeong readerdul. Adakah yang nonton SS5 kemarin? Maukah berbagi kebahagiannya dengan author yang ga bisa apa-apa ini, hiks……

Doakan author yah, semoga di SS6INA nanti, author juga bisa bergabung bersama kalian semua, berbagi kebahagiaan bersama tentunya.

Udah ahh……semakin aku berbicara tentang konser, aku semakin galau saja, untuk itu aku udah lebih baik post ff ini saja.

Continue reading


69 Comments

My Neighbor is Crazy SPECIAL (Part 2 of 3)

MY NEIGHBOR IS CRAZY SPECIAL

Starring with

Cho Kyuhyun | Choi Sooyoung

Romantic, Comedy #Failed |PG-18| threeshoot

Cast :

  • Im Yoona as Im Yoona (Kyuhyun’s student)
  • Jung Jessica as Jung Sooyeon
  • Park Jung Soo as Park Songsaenim
  • Song Hye Jin as Song Songsaenim
  • Lee Donghae as Donghae( Lead Chef and Kyuhyun’s Friend)
  • Shim Changmin as Choi Changmin (Sooyoung’s brother)

Disclaimer : all the POV is kyuhyun’s. This is my own idea. If you have met this idea before please contact me in FB : Nana Sonelf or Twitter @Fanficcokelat. Thanks for your great comments. No Bashing! No Copy! Have a nice reading ^^

Recommended Song : Olly Murs feat Florida – Troublemaker | Super Junior – So I

~My Curiosity will fall you in to my enchantment ~ Cho Kyuhyun

Continue reading


124 Comments

My Neighbor is Crazy (Part 7-END)

MY NEIGHBOR IS CRAZY

Starring with

Cho Kyuhyun | Choi Sooyoung

Romantic, Comedy #Failed | Teenagers| Chapter (?)

Cast :

Jung Nicole as Nicole (Sooyoung’s Best Friend)

Han Jaewon (OC) as Jaewon (Sooyoung’s Best Friend)

Park Jung Soo as Park Songsaenim

Song Hye Jin as Song Songsaenim

Kang Minhyuk as Minhyuk ( Owner of Cafe and Sooyoung’s Best Friend)

Lee Donghae as Donghae( Lead Chef and Kyuhyun’s Friend)

Kim Jaejoong as Choi Jaejoong(Sooyoung’s elderst Brother)

Shim Changmin as Choi Changmin (Sooyoung’s brother)

Many More..

Disclaimer : all the POV is Sooyoung’s. This is my own idea. If you have met this idea before please contact me in FB : Nana Sonelf or Twitter @Fanficcokelat. Thanks for your great comments. I Hope it will clear than before. I don’t expect that you will like my fanfic. For the person that looks like bad, i’m sorry. I’m not their haters. I just want to make the story interesting with the antagonis part.  No Bashing! No Copy! Have a nice reading ^^

Recommended Song : Olly Murs feat Florida – Troublemaker | Lee Hi – Rose

~If he is the craziest person that i’ve ever met in this world, so i’m more than him~ Choi Sooyoung

Continue reading


3 Comments

Love Story Hyung and Dongsaeng ^^ [series]

Cast :
  • Choi Sooyoung
  • Cho Kyuhyun
  • Hankyung
  • And Other

Author : @NorikoDAS

Prolog :

Hankyung Menyukai sooyoung sejak 1 tahun yang lalu,saat hankyung menyatakan cintanya pada sooyoung dia ditolak oleh sooyoung,karena sooyoung sudah memiliki seseorang yang dia sukai. hankyung berusaha mencari tau siapa lelaki yang di sukai sooyoung. dan lama kelamaan hankyung tau siapa yang disukai sooyoung !

LOVE STORY HYUNG & DONGSAENG PART.1

LOVE STORY HYUNG & DONGSAENG PART.2

LOVE STORY HYUNG & DONGSAENG PART.3

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,492 other followers