[Link FF] I Have To Do? Part 5

TITLE : I HAVE TO DO? PART 5
LEGHT. : SERIES PG 16
AUTHOR : Cho Jihan
MAIN CAST : CHOI SOOYOUNG, CHO KYUHYUN, PARK HANEUL, CHO FAMILY.
GENRE : MARRIED LIFE, SAD, ANGST
NOTE :

ANNYONG HASAEYEO, aku comeback nih bawa FF I HAVE TO DO ? PART 5. Oh iya, disini aku Cuma bilang, di ff ini banyak bermunculan cast baru.Aku harap semuanya gak pada bingung ne… Ya udah gak usah lama- lama deh. RCL JANGAN LUPA !
WARNING : TYPO DIMANA-MANA
~ HAPPY READING ~

http://khairunnisajihan.wordpress.com/2014/03/31/i-have-to-do-part-5/

3 thoughts on “[Link FF] I Have To Do? Part 5

  1. mrn says:

    Ff mu debak thor ,maaf ga bisa coment di wp mu thor , aku coment diwp mu cuma part 1 sama 2 dong thor karna pake computer trus yg lain aku coment disini soalnya pake hp aku ga bisa -_-

GO AWAY SIDERS! You have to leave comment here...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s