Posted in Angst, Drama, Friendship, Hurt, Sad, Series

Hated Friend! (Part 3 -END)

Hated Friend! Part 3 END

Nabiy present it.

Cast: Cho Kyuhyun, Choi Sooyoung, Kim Myungsoo || Genre: Friendship, hurt, sad || Lenght: Chapter

Hated Friend Part 1 | Part 2

Continue reading “Hated Friend! (Part 3 -END)”

Advertisements
Posted in Romance, Teen, Twoshot

[Twoshot] Pick Me (2/2)

Title     : Pick Me [2/2]

Author: Aulia

Genre  : Romance [Failed], Fluff [Failed]

Rating: T (untuk kalimat vulgar yang gak patut ditiru)

Length: Twoshoot

 

“Iya, Sweetie. Aku Cho Bajingan Kyuhyun milikmu. Selalu. Bukan Cho Babi Kyuhyun. Terserah kau mau mengataiku apa menggunakan bibir Cantikmu. Tapi aku sedang menyamar sekarang. Kau tidak mau kan para fansku tahu aku kesini untuk menemui Pacarku Yang Luar Biasa Seksi.”

– Cho Kyuhyun Sang Pangeran Cinta

  Continue reading “[Twoshot] Pick Me (2/2)”

Posted in Friendship, OneShot, Romance

[ONESHOT] Behind The Scenes – Musikal Singin’ In The Rain

Kyuhyun Singin' in the rain

 

                                                         Author : Aliefathr

                                       Cast : Cho Kyu Hyun , Choi Soo Young

                            Other Cast : Choi Soo Jin , SNSD member , SJ member , and others

                             Title : (Behind The Scenes) Musical Singin’ in the Rain

                             Genre : Romance , Sad (bit) , Angry , Friendship

                                                Length : Oneshot

                                                            PG – 15

Disclaimer : All cast belongs to their god,their management,their family,their friend’s,and they fans.

                                                     Present by : Aliefathr

Enjoy the Fanfic~~~ Continue reading “[ONESHOT] Behind The Scenes – Musikal Singin’ In The Rain”

Posted in Comedy, Romance, Twoshot

[Twoshot] First Kiss in The Snow Part 2

First kiss in the snows

 

Title            : first kiss in snows part 2 end

Author       : Kim Soo Kyu

Main cast   : Cho Kyuhyun, Choi Sooyoung

Genre         : komedi/ romantic

Warning     : OOC, typo, gaje

Rate           : G (general)

Legh           : two shoot

Summary   : Semua anak perempuan pasti memiliki impian, dan impian ku adalah…. Melakukan ciuman pertama di tengah keheningan. Dimana Saat salju pertama turun.

Note                    : ff ini terinspirasi dari cerita komik, maaf kalau banyak terdapat kesamaan Karena ini adalah ff romance remake pertama yang coba aku susun, semoga tidak mengecewakan para readers sekalian (*bow)

 

Happy Reading ^^

Continue reading “[Twoshot] First Kiss in The Snow Part 2”

Posted in Comedy, Romance, Series

[Series] Public Prosecutor & I (Part 1)

Public Prosecutor & I (part 1)

Cast :
Choi Soo Young
Cho Kyu Hyun

Other Cast : Find it by yourself
Rating : G
Genre : Romance, Comedy
Author : @znmxxoxxo
Note :
Annyeonghaseyo, nice to meet you all!
FF ini terinspirasi dari drama Prime Minister & I. Jadi, kalau ada kesamaan mohon dimaklumi ya.
Untuk yang membaca ff Barbie Girl, saya minta maaf karena saya tidak akan melanjutkan ff itu. Mohon maaf, karena sudah menggantung para readers yang mungkin sudah menunggu ff itu terlalu lama.
Sorry for typo. Please, no bash. Thank you! Happy reading! Continue reading “[Series] Public Prosecutor & I (Part 1)”

Posted in Friendship, OneShot, Romance, Sad

[Oneshot] Let U Go

image

Let U Go
Choi Sooyoung | Cho Kyuhyun | Kim Sora (OC) | Hong Yookyung
Story by g’s.world
2078 words
Oneshoot
PG-15
Sad, Romance, Friendship
This story pure from my mind. Plagiarism isn’t allowed
Aloha readers semua xD author balik nih membawa sebuah oneshoot yang aduh gak tau mau bilang apa deh -_-v cerita ini terinspirasi dari lagu yang bercerita tentang kisah temannya teman author (?) dan juga lagu yang dibuat kelompok musik author >< Hehehe iseng aja sih, soalnya kisahnya cukup menyedihkan lah. Ya udah deh baca aja, eits hati – hati terhadap cerita yang gaje, typo yang nyempil, dsb. Dan jangan lupa memberikan sepatah dua kata atau responmu terhadap cerita ini di tempat yang benar.
HAPPY READING ^^ Continue reading “[Oneshot] Let U Go”