Posted in Romance

[FREELANCE FF] BECAUSE IT’S YOU (SEQ. TULUS)

Fatminho On Fanfiction

Because It’s You ( Sequel of Tulus )

Author : Achan_Gimbelz
Cast : Choi Sooyoung
Cho Kyuhyun
Kim Hyoyeon
Lee Hyukjae
Lenght : oneshoot
Rate : 17
Genre : Romance

Desclaimer : ini sequel dari ff Tulus. This story is originally from me ^^
Sebenernya gak mau bikin sequel, tapi ada temen ku yg maksa banget minta dibikinin sequel. Awalnya bingung mau bikin sequel berdasarkan lagu apa yang nyambung sama FF tulus itu, akhirnya jatuhlah pilihanku di salah satu Ost Love rain yang dinyanyiin sama Tiffany eonni πŸ™‚
Note : terima kasih banyak buat knight yang udah apresiasiin ff ku yang sebelumnya ^^ dan semoga sequel ini bisa memenuhi semua yang minta sequel termasuk yang maksa itu nunjuk dia dan maaf banget kalo ceritanya lagi2 absurd bin gak jelas bow

Okay, Let’s Read ^^

View original post 3,472 more words

Advertisements

Author:

Anyeong... Hallo... Hy... Perkenalkan, namae wa Fatma Aljawhara desu. Everyone in network Publicly n may know me by the name 'Fatminho' '95 line ... (28-01) Easy going person, :D and Like 'all of' Humor..:D . I'm a writer for fiction story. however that's have not too truely publicity, but sometime I want to be a real writer like the best writer in this period. maybe for next period. :D I'm Knight, KyuYoung's paring Love. . I love make fanfiction to be more fun by KyuYoung character. . I like the other nice couple... SiFany, KhunFany, HaeSica, YoonHae, SunSun, TaeTeuk, TeukSoo, YoungSeo, EunHyo, dll Other Couple for SUJU, SNSD, EXO, f(x), SHINee, 2PM, DBSK, manymore etc :D These sweet couple :* . Hope You Enjoy My World :D itu yg aku tulis saat pertama buat blog ini. alay juga ya. Dan skrg 2016, saya akan menuliskan info singkat tentang saya saat ini. saya sedang duduk di smt 5 Jurusan Pendidikan Bahasa Inggris di kampus deket rumah. sampai sekarang masih hobi nulis walau jarang sekali dpt waktu utk menulis. Aku sll lama update lagi, tidak seperti jaman tiga tahun yang lalu. Geundae... I still love writing, even FF story. so, be here for me. Ghamsamidha... ~~~ πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—

GO AWAY SIDERS! You have to leave comment here...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s